یکشنبه 02 دی 1403

۳ رویداد و جشنواره خوراک اصیل کرمانشاهی برگزار می‌شود

155
0

مدیر اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه تعریف رویدادهای مرتبط با خوراک را برای ثبت جهانی کرمانشاه در حوزه خوراک ضروری دانست.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، امید قادری پنجشنبه ۱۶ مرداد ۹۹ گفت: «تاکنون برای سال ۹۹ سه رویداد و جشنواره را تعریف و برنامه‌ریزی کرده‌ایم و این برنامه‌ها ادامه دارد.»

مدیر اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه گفت: «اولین رویداد، کارگاه آموزشی خوراک کرمانشاهی است که یکی از اساتید این حوزه به مدت سه ساعت و در دو سطح حرفه‌ای و آماتور برای عموم مردم علاقه‌مند این کلاس را برگزار می‌کند.»

وی افزود: «در دومین برنامه و با همکاری باشگاه دانشجویان دانشگاه رازی یک استارتاپ گردشگری خوراک را برگزار می‌کنیم تا در این جلسه بتوانیم ظرفیت‌های خوراکی استان را مطرح و آنها را تجاری‌سازی کنیم.»

قادری ادامه داد: «در این جلسه هم‌اندیشی، تیم‌های مختلف حضور می‌یابند و همه طرح‌ها و ایده‌های خود را مطرح می‌کنند و از ایده‌هایی که کاربردی و عملیاتی باشند، حمایت‌های لازم انجام می‌شود.»

قادری از برگزاری دومین جشنواره گردشگری خوراک کرمانشاهی (کوانگ) به عنوان سومین رویداد تعریف‌شده نام برد و اظهار داشت: «اولین دوره این جشنواره را سال گذشته برگزار کردیم و در این دوره هم لیستی از غذاهای اصیل و خلاقانه کرمانشاهی را دراختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌دهیم.»

قادری خاطر‌نشان کرد: «داوران با توجه به شاخص‌های سفره‌آرایی، اصالت غذا، طعم، استفاده از مواد ارگانیک نفرات برتر را تعیین و از آنها با دادن لوح و جایزه تقدیر به عمل می‌آید.»

او با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان کرمانشاه در زمینه خوراک گفت: «این برنامه‌ها و رویدادها هم در جهت اثبات توانمندی و پتانسیل کرمانشاه در زمینه خوراک است. برای اثبات این ظرفیت‌ها باید پروپوزال خود را در یونسکو تکمیل کنیم.»

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام
ایمیل
وب سایت