یکشنبه 02 دی 1403

مدیرکل گردشگری استان کرمانشاه در گفتگو اختصاصی با خط بازار: عزم جدی کرمانشاه برای 2020/هزینه 1 سِنت جذب گردشگر در ایران

296
0

 

امید قادری: برخی کشور های همسایه برای جذب هر گردشگر 20 دلار تا 80 دلار هزینه می کنند اما در ایران این مبلغ یک سنت است و حتی در برخی شهر های ایران این مبلغ یک چهارم سنت است.

 

امید قادری، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در تشریح برنامه های این سازمان برای نقش افرینی در حوزه ی اشتغال زایی و مقابله ی با بیکاری، گفت: طی برنامه ای که در خصوص اشتغالزایی در زمینه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تدوین کرده ایم، ایجاد 3000 شغل هدف گذاری شده است.

وی در گفتگو اختصاصی با خط بازار با بیان اینکه بیشتر اشتغال ما در حوزه زیر ساخت های گردشگری است، گفت: ساخت هتل ها، مجتمع های تجاری، رستوران ها و ایجاد کارگاه های بزرگ صنایع دستی و حمایت از مشاغل خرد و خانگی صنایع دستی از جمله اقدامات در این زمینه است.

قادری با اشاره به این موضوع که است که در حوزه ی صنایع دستی پیگیر مشارکت بخش خصوصی در بخش میراث فرهنگی و طرح های فرهنگی و هنری هستیم، خاطر نشان کرد: تا حد امکان واگذاری ها را با توجه به ماده 27 قانون انجام خواهیم داد تا بخش خصوصی حضور پررنگ تر داشته باشد و درکنار این ها طرح کرمانشاه 2020 را در دستور کار داریم

وی در خصوص طرح 2020 گفت: در این سال کرمانشاه میزبان اجلاس گردشگری جهانی خواهد بود که پیش بینی ما تثبیت 20000 هزار شغل به واسطه این اجلاس خواهد بود.

قادری افزود: هدف ما آن است که در آن سال 10 میلیون گردشگر داشته باشیم البته منظور ما ده میلیون گردشگر خارجی نیست.

وی گفت: به دنبال آن هستیم تا در قالب این برنامه 505 روستا را اماده کنیم.

قادری با بیان سه ویژگی اصلی"مردمان خوب، اثار تاریخی، تنوع اقلیمی" استان کرمانشاه گفت: با توجه به چنین جذابیت های گردشگری، در نوروز حدود 1 میلیون گردشگر از کرمانشاه دیدن کردند که این رقم در سه ماه ابتدای سال 1398 به 2 میلیون گردشگر رسید.

وی افزود: پیش بینی می کنیم که تا پایان سال در حدود 8 میلیون گردشگر به کرمانشاه سفر کنند.

قادری با بیان اینکه حدود 70 درصد از گردشگران خارجی به کشور از استان های غربی وارد می شوند، گفت: این موضوع یک ظرفیت منحصر به فرد برای استان های مرزی از جمله کرمانشاه در جذب گردشگر است.

مدیرکل گردشگری استان کرمانشاه در ادامه به موضوع تحریم ها و اثر آن بر جذب گردشگر و سرمایه گذار اشاره کرد و گفت: اقداماتی برای خنثی سازی تحریم ها انجام داده ایم که از جمله آنان عقد همکاری به منظور تاسیس هتل بیمارستان و ساخت تله کابین پاوه است.

قادری در پاسخ به این سوال که ایا پرونده ی ثبت جهانی اورامانات تکمیل گردیده است، گفت: تکمیل پرونده با همکاری بین دو استان کردستان و کرمانشاه در حال انجام است.

وی ادامه داد: 80 درصد پرونده تکمیل شده و امیدواریم تا 20 مرداد پرونده به طور کامل تکمیل گردد. امیدواریم امسال اورامانت به سازمان میراث جهانی معرفی گردد.

قادری تصریح کرد: طاق بستان یک زمانی برای ثبت جهانی کاندید بوده و این ظرفیت را دارد که ثبت جهانی شود اما برای انکه بخواهیم پرونده ان را به جریان بیندازیم نیازمند اعتبارات بسیاری هستیم و پیگیری های حقوقی بسیاری نیز باید انجام بگیرد.

وی گفت: یکی از موانع ثبت طاق بستان مغازه هایی است که در تملک اشخاص می باشد که این مشکلات باید برطرف شوند و پس از پرونده ی اورامانات فرستاده شود.

قادری مهمترین مشکلات گردشگری کشور را کمبود اعتبار عنوان کرد و گفت: برخی کشور های همسایه برای جذب هر گردشگر 20 دلار تا 80 دلار هزینه می کنند اما در ایران این مبلغ یک سنت است و حتی در برخی شهر های ایران این مبلغ یک چهارم سنت است. باید در حوزه ی تبلیغات بسیار قوی تر کار کنیم هتل های خوب بسازیم زیر ساخت ها را تقویت کنیم

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام
ایمیل
وب سایت