مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه از برنامهریزی برای تدوین برنامه راهبردی توسعه گردشگری سلامت کرمانشاه در استان خبر داد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه، داریوش فرمانی روز یکشنبه ۲۸ آبانماه در سومین جلسه کمیته راهبردی گردشگری سلامت استان که با حضور نمایندگان استانداری، دانشگاه علوم پزشکی و دفاتر خدمات مسافرتی برگزار شد، اظهار کرد: استان کرمانشاه از توانمندی و ظرفیت ویژهای در حوزه درمان برخوردار است که با توجه به هم مرز بودن با کشور عراق میتواند به قطب گردشگری سلامت تبدیل شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه، افزود: جود امکانات زیرساختی و بیمارستانهای با کیفیت بسیار مناسب و پزشکان متخصص متبحر و توانمند در تخصصهای مختلف این شرایط را فراهم کرده که کرمانشاه بتواند به یک مرکز بزرگ گردشگری سلامت تبدیل شود.
او ادامه داد: برای ساماندهی این حوزه تدوین برنامه عملیاتی راهبردی کمیته مشترک گردشگری سلامت استان و پیگیری برای اجرای برنامهها در دستور کار ویژه قرار دارد.
فرمانی گفت: مدیریت و برنامهریزی، تبلیغات و نمادسازی، توسعه زیرساختها و سرمایهگذاری، نظارت و ساماندهی و آموزش و توانمندسازی از جمله مواردی است که در این برنامه راهبردی باید مورد توجه قرار گیرد.
او با بیان اینکه بخش خصوصی پیشران ما در گردشگری سلامت هستند، افزود: ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در این حوزه تسهیلگر و حمایت کننده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه با تاکید بر ضرورت فعال کردن دفاتر خدمات مسافرتی دارای مجوز فعالیت در حوزه گردشگری سلامت، اظهار کرد: آژانسها و بیمارستانها باید در این حوزه با انگیزه حضور پیدا کرده و نقش آفرینی کنند.
او در خاتمه گفت: توسعه گردشگری سلامت در کرمانشاه نیازمند انسجام و اتفاق نظر در استان و ایجاد تعامل و تفاهم میان همه ذینفعان است.
در استان کرمانشاه ۳۴ تخت آماده ارائه خدمات آپیدی ویژه گردشگری سلامت و ۱۵ دفتر خدمات مسافرتی دارای مجوز در این حوزه وجود دارد.