شیرینی کاک از لایههای بسیار نازک خمیر است که با استفاده از ساچهای مخصوص درست میشود. کاک، سبک، خوشمزه و پرانرژی است.
کاک را از آرد گندم، شکر یا آرد قند، تخم مرغ، دارچین، روغن، هل و آب درست میکنند. برای زیباتر شدن و افزودن طعم به این شیرینی، روی آن را با پودر پسته، نارگیل و خلال بادام تزیین میکنند.
توضیحات
كاک پزان كرمانشاه در تهيه اين نوع شيرینی سليقه به خرج داده و روی كاک را با پودرپسته، نارگيل و خلال بادام تزئين می كنند. شيريني كاک را معمولاَ در كنار و به همراه نان برنجی و خرمايی در اعياد مختلف استفاده می كنند.
پروندۀ طرز تهیه شیرینی محلی «کاک» کرمانشاهی در جریان برگزاری هفتمین اجلاس سراسری شورای سیاستگذاری ثبت آثار معنوی کشور به لیست میراث معنوی ایرانیان پیوست.