نان برنجی یا شیرینی برنجی یکی از معروف ترین شیرینی های سنتی شهر کرمانشاه است. در گذشته این شیرینی را برای عید نوروز تهیه می کرده اند ، ولی امروزه به خاطر طعم خوبش به عنوان یکی از مهم ترین سوغاتی های شهر کرمانشاه شناخته می شود.
توضیحات
نان برنجی يا كلوچه برنجی را از تركيب آرد برنج، روغن، شكر و تخم مرغ، روغن حيوانی يا نباتی، زعفران، هل، آب و گلاب تهيه می كنند. برای تهيه نان شكری هم از آرد گندم به جای آرد برنج استفاده می شود. نان برنجی انواع گوناگونی دارد كه از این ميان می توان به نان برنجی ساده و نان برنجي زعفراني اشاره كرد. نكته جالبي كه در خصوص نان برنجی وجو دارد اين است كه در روايات معصومين (ع) هم به فوايد نان برنجی اشاره شده است، به طوريكه دركتاب نسخه های شفا بخش، تأليف علی محمد حيدری نراقی از امام رضا (ع) نقل شده: چيزی سودمندتر از نان برنجی برای معده مسلول وجود ندارد.