مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمانشاه به مناسبت شهادت دلیرمردان ارتشی در دفاع از ایران اسلامی با صدور پیامی این رخداد را تسلیت گفت.
خانه خلاق خوراک و نخستین آشپزخانه صنعتی کرمانشاه در حاشیه جشنواره طعم امید ۳ در محل رستوران دایه افتتاح شدند.
معاون گردشگری استان کرمانشاه گفت: با توجه اقداماتی که در ۲ سال اخیر انجام شده است، امروز خوراک به برند گردشگری استان کرمانشاه تبدیل شده است.
جشنواره منطقهای طعم امید ۳ با حضور نمایندگان ۵ استان غرب کشور در حوزه آشپزهای دارای معلولیت جسمی و حرکتی، نابینا و کم بینا و مبتلای به سندروم داون به میزبانی کرمانشاه برگزار شد.
دومین جشنواره انگور کندوله در شهرستان صحنه بخش دینور استان کرمانشاه با حضور جمعی از مسئولان استانی، محلی و جمع پرشماری از گردشگران برگزار شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمانشاه از ساماندهی محوژه ورودی موزه مردمشناسی شهر سنقر و کلیایی خبر داد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمانشاه از بازسازی فضای سبز مجموعه جهانی بیستون خبر داد.