دوشنبه 03 دی 1403

توسعه تشکل های صنایع دستی امری ضروری است

346
0

معاون صنایع دستی استان کرمانشاه: 
توسعه تشکلهای صنایع دستی امری ضروری است 
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه توسعه تشکل های صنایع دستی برای رونق بخشی به فعالیت صنعتگران و معیشت هنرمندان را ضروری دانست. 
 
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی.، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه پروانه حیدری معاون صنایع دستی امروز پنج شنبه ۲۴ مرداد در نشست تخصصی صنعتگران صنایع دستی استان که در سرسرای اجتماعات این اداره کل  برگزار شد، اظهار داشت: در زمینه ارایه تسهیلات از طرح های با توجیه اقتصادی حمایت میکنیم و از ایده های جدید در صنایع دستی استقبال می کنیم. 
او ادامه داد: در دو سال گذشته دو تشکل از صنعتگران تشکیل شده است که می تواند به پیشبرد اهداف توسعه صنایع دستی و رسیدگی مشکلات هنرمندان کمک کند. 
معاون صنایع دستی استان کرمانشاه تبلیغات و استفاده از ظرفیت فضای مجازی توسط هنرمندان را یک ضرورت دانست که باید به آن توجه ویژه شود.  
حیدری در ادامه تاکید کرد: اتاق بازرگانی یک ظرفیت برای صنعتگران است که می تواند به دستیابی به بازارهای خارج از کشور کمک کند. 
او اظهار کرد: به صورت انفرادی کاری از پیش نمیرود که باید تشکلها و تعاونی ها توسعه یابند. 
وی با بیان اینکه صنایع دستی می تواند ملاکی برای رونق تولید و اقتصاد مقاومتی باشد، بیان داشت: برای برپایی یک نمایشگاه در ایام محرم و اربعین در کربلا در حال رایزنی هستیم. 
حیدری در خاتمه سخنان خود اظهار داشت: در زمینه مواد اولیه با همفکری صنعتگران و هنرمندان صنایع دستی امیدواریم به نتیجه ای مناسب و راهکاری اصلی برسیم. 
 
*تعاونی های تهیه مواد اولیه صنایع دستی باید تشکیل شود 
فیروز ناصری رئیس مجمع هنرمندان صنایع دستی استان کرمانشاه نیز در این نشست اظهار کرد: تعاونی های تهیه مواد اولیه صنایع دستی باید تشکیل شود 
او گفت: نظرات و پیشنهادات صنعتگران مستند و تخصصی است و باید ضعف ها و نقاط قوت را مطرح نمایند. 
ناصری معتقد است؛ از گذشته همیشه چشم امید ما به بخش حاکمیتی بوده است اما الان به سمتی میرویم که بخش دولتی تسهیل گر و حامی است. 
این صنعتگر پیشکسوت با بیان اینکه ما باید با خودباوری به دنبال تحول باشیم، اظهار داشت: نواقص را باید رفع کنیم و به جایگاهی برسیم که محصولات ما در بازار جایگاه خاص خود را داشته باشند. 
ناصری بیان کرد: تشکیل تعاونی های توزیع برای تهیه مواد اولیه برای کاهش قیمت تمام شده باید در اولویت قرار بگیرد. 
وی افزود: بسته بندی یک اصل برای فروش است و باید به آن توجه ویژه شود که باید کیفیت و بهبود تولیدات با استفاده از مواد اولیه مناسب مورد توجه صنعتگران قرار گیرد. 
 
*موفقیت در تولیدات صنایع دستی مستلزم توجه به هنرهای کاربردی است 
محمد ثمری عضو مجمع صنایع دستی استان نیز در این نشست اظهار داشت: دغدغه همه این شده است که با تولیدات ارزان و بازاری به درآمد برسیم و آن طرف قضیه را نمی بینیم. 
وی با طرح این سوال که چرا ما باید همیشه به دنبال یک نگاه حمایتی هستیم؟ افزود: وقتی چشم ما به دست حمایتی دولت است نمی توانیم برویم کار کنیم و پول در بیاوریم. 
ثمری یادآور شد: اگر میخواهیم در بخش صنایع دستی موفق باشیم باید به هنرهای کاربردی توجه کنیم و باید تکنیک های خلاقیت را باید برای کاربردی کردن تولیدات صنایع دستی به درستی شناخت و به کار برد.

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام
ایمیل
وب سایت