مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، گفت: تنوع و خلاقیت مردم کرمانشاه این شهر را به یکی از پر پتانسیلترین شهرهای ایران در حوزه گردشگری خوراک تبدیل کرده است.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه، سید مصطفی فاطمی روز دوشنبه ۲۳ بهمنماه در حاشیه ضیافت ویژه هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران تهران که با حضور وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و مهمانان خارجی برگزار شد، گفت: کرمانشاه به عنوان استانی که توانسته به عنوان شهر خلاق خوراک به ثبت برسد یکی از پر پتانسیلترین شهرهای ایران در حوزه خوراک است.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی کشور، افزود: میز گردشگری خوراک کرمانشاهیها در ضیافت هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته که با حضور مدیرکل سازمان گردشگری ملل و وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار شد نشان از پتانسیل بالا و خلاقیت مردم این دیار دارد.
او این فرصت را بسیار مغتنم دانست و گفت: در این ضیافت هم سفرای مختلف در کنار فعالان گردشگری و هم مقامات کشوری مرتبط حضور داشتند.
فاطمی گفت: ضیافتی را که میراثفرهنگی برگزار میکند یک فرصت ویژه برای معرفی خوراکهای ایران است.
استان کرمانشاه با ثبت ملی بیش از ۶۰ خوراک در فهرست میراث ناملموس کشور از این حیث در کشور رکورددار است.
شهر کرمانشاه به عنوان دومین شهر خلاق خوراک ایران در فهرست یونسکو به ثبت رسیده است.