دوشنبه 03 دی 1403

کرمانشاه ظرفیت ویژه‌ای در حوزه گردشگری خوراک دارد

65
0

معاون گردشگری کشور گفت: استان کرمانشاه از تنوع غذایی بسیار خوبی برخوردار است و ظرفیت ویژه‌ای در حوزه گردشگری خوراک دارد.

 به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، علی اصغر شالبافیان در حاشیه ضیافت ویژه هفدهمین نمایشگاه گردشگری تهران که ظهر روز ۲۳ بهمن ماه  با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و مهمانان خارجی برگزار شد، گفت: یکی از انواع گردشگری گردشگری خوراک است که توجه روزافزونی با آن می‌شود.

معاون گردشگری کشور با اشاره به اینکه کشور ما از منظر گردشگری خوراک قوی است گفت: کرمانشاه یکی از استان‌هایی است که هم ظرفیت خوبی در خوراک دارد و هم توجه ویژه‌ای به این موضوع شده است.

او تصریح کرد: کرمانشاه بیش از ۶۵ غذا را به عنوان میراث ناملموس به نام خود ثبت کرده است و به عنوان شهر خلاق و خوراک در فهرست شهرهای خلاق یونسکو ثبت شده است.

شالبافیان گفت:برخی از خوراک‌های کرمانشاه در پذیرایی مهمانان بین‌المللی و ویژه نمایشگاه مورد استفاده و استقبال قرار گرفت.

او افزود: استان کرمانشاه با توجه به این ظرفیت ویژه می‌تواند در حوزه گردشگری خوراک در کشور مطرح شود.

در حاشیه  مراسم ضیافت ویژه سفرا و مهمانان خارجی میز گردشگری خوراک کرمانشاه با معرفی ۳۰ عنوان غذا، نان، شیرینی و سوغات محلی برپا شد.

کرمانشاه به عنوان دومین شهر خلاق خوراک ایران در فهرست شهرهای خلاق دنیا به ثبت رسیده است.

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام
ایمیل
وب سایت