دوشنبه 03 دی 1403

میراث ملی کرمانشاه خوراک ویژه ضیافت هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران/ از دنده کباب تا کاک کرمانشاهی مهمانان خارجی را مجذوب ذائقه کرمانشاهی کرد

38
0

میز ویژه گردشگری خوراک استان کرمانشاه در ضیافت ویژه مهمانان خارجی هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران دایر شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، روز دوشنبه ۲۳ بهمن‌ماه میز وی آی پی گردشگری خوراک استان کرمانشاه در ضیافت وزیر میراث‌فرهنگی برای سفرا و مهمانان خارجی دایر شد.

وحید امیری معاون گردشگری استان کرمانشاه در این خصوص اظهار کرد: با همکاری فدراسیون گردشگری خوراک ایران میز خوراک استان کرمانشاه در حاشیه مراسم ضیافت وزیر میراث‌فرهنگی برای سفرا و مهمانان خارجی هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران برپا شد.

سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه با بیان اینکه تنها میز خوراک استان‌های کرمانشاه و همدان در این برنامه دایر شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه کرمانشاه شهر خلاق خوراک ایران است در این برنامه حضور بسیار پر رنگی داشت.

او افزود: همچنین ثبت ملی ۳۷ خوراک استان در جند وقت اخیر یکی دیگر از عوامل اثرگذار بر این انتخابات بود.
امیری گفت: این برنامه که در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران برگزار شد با هدف معرفی خوراک‌های مهم استان به مهمانان خارجی انجام شد.

او افزود: خوشبختانه استقبال بسیار خوبی از این برنامه شد و غذاهای شاخص خاص استان به شکل کامل و جامع برای بازدیدکنندگان معرفی شد.

سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه گفت: در این برنامه نزدیک به ۳۰ خوراک خاص استان طبخ و به مهمانان خارجی معرفی شد.

او تصریح کرد: تنوع خوراکی کرمانشاه بسیار مورد توجه مهمانان مراسم قرار گرفت و خوراک‌هایی همچون دنده کباب و سوغات استان همچون کاک کرمانشاهی از جذابیت خاصی برای بازدیدکنندگان برخوردار بود.

در استان کرمانشاه ۶۵ خوراک محلی در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسیده است.

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام
ایمیل
وب سایت