مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه کرمانشاه شهر جهانی خوراک است به صورت ویژه در جلسه شورای ثبت کشور، پرونده ۴۰ خوراک کرمانشاهی مورد بررسی قرار میگیرد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه، داریوش فرمانی با اعلام این خبر گفت: با پیگیریهای انجام شده روز سهشنبه 9 آبان ماه 1402 کرمانشاه میزبان جلسه شورای ثبت کشور است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه، افزود: این جلسه که به ثبت ملی غذاهای ایرانی می پردازد با حضور تعدادی از استانهای کشور برگزار میشود.
او تصریح کرد: کرمانشاه به عنوان دومین جهان شهر خلاق خوراک کشور از ظرفیت ویژهای در این خصوص برخوردار است و به همین منظور رایزنیهای زیادی برای برگزاری این جلسه به میزبانی کرمانشاه انجام شده است.
فرمانی گفت: ثبت ملی غذاها قطعا به معرفی و باز زندهسازی آنها و نیز قرار گرفتن در سبد غذایی خانوادهها کمک میکند.
او با اعلام اینکه سهمیه هر استان در سال یک یا دو غذا برای ثبت است، تصریح کرد: با توجه به اینکه کرمانشاه شهر جهانی خوراک است به صورت ویژه در این جلسه پرونده ۴۰ خوراک کرمانشاهی مورد بررسی قرار میگیرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه بیان کرد: بعد از ثبت ملی، لوح ثبتی و خود این غذاها در جشنواره ببنالمللی خوراک کرمانشاه به معرض نمایش در میآید.
جلسه شورای ثبت کشور روز سهشنبه ۹ آبان ماه به میزبانی کرمانشاه برگزار میشود.